Contact

Heb je vragen of problemen dan kun je ons altijd bereiken via de live chat of door gebruik te maken van het contactformulier. Wij streven er naar te reageren binnen 24 uur.

Contact gegevens

 

Boost je bol

Adres 112

Info@boostjebol.com

085 - 0607 392

www.boostjebol.com

info@boostjebol.com

Doorgaans binnen 24 uur reactie!

085 - 0607 392

Bereikbaar van 10:00 – 21:00

info@boostjebol.com

Live chat  bereikbaar van 10:00 tot 21:00

Veelgestelde vragen

Hoe start ik direct?

Als je wil starten met het afnemen van onze service moet je eerst een keuze maken tussen de verschillende pakketten. Wanneer je een pakket hebt gekozen wordt je automatisch doorverwezen naar de pagina waarop je een account kunt aanmaken. In je vervolgens al je gegevens achterlaten en dan regelen wij de rest!

Hoe snel zie ik resultaat?

Na het invullen van al je gegevens hebben wij een verwerkingstijd van 2 dagen. In deze verwerkingstijd gaan wij alle software en servers opzetten om aan de slag te gaan met jou producten. Vervolgens hanteren wij een periode van gemiddeld 2 weken voordat je resultaten gaat zien. Mocht het zo zijn dat je na deze 2 weken gen resultaten ziet kan je altijd even contact opnemen met ons door gebruik te maken van de live chat of het contactformulier.

Hoe zorgt boostjebol voor meer verkopen?

Omdat boostjebol zorgt voor een betere positie op de bol.com resultaten pagina. Een hoger positie brengt meer bezoekers naar je producten die overgehaald kunnen worden tot verkopen. En daar komen we uit bij de praktijk, het natuurlijk naast onze service van belang een goede customer journey te hebben met de juiste teksten zodat de consument jouw producten aantrekkelijker vindt. Meer advies hierover kun je vinden in de mijn account pagina.

Waarom is een hoge positie van belang?

Een hogere positie in de resultaten zorgt ervoor dat jouw product eerder zichtbaar is voor de consument. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten sneller geneigd zijn een van de eerste resultaten aan te klikken dan verder te zoeken. Een positie in het bovenste deel van de resultaten is dus van belang voor een stijging in je conversies.

Hoe werkt boostjebol.com?

Boostjebol werkt met ingewikkelde algoritmes om de aantrekkelijkheid van jou product te bepalen en te boosten. Boostjebol zal adviezen geven in de mijn account omgeving en maakt gebruik van ingewikkelde software. Over de exacte werking van de software kan boostjebol wegens privacy geen uitspraken doen.

Hoe weet ik zeker dat het werkt?

Boostjebol verzekerd jou van een stijging op de resultatenpagina binnen 2 weken. Ben je nog steeds niet overtuigt kun je eerst een proefabonnement nemen van een maand om te kijken of onze service je bevalt. Daarnaast vindt je op onze site meerdere onderzoeken en bewijzen voor de theorie van boostjebol.

Wat gebeurd er met mijn positie als ik stop met jullie service?

Wanneer je besluit te stoppen met boostjebol zal de service stoppen met het optimaliseren van jouw productpagina. Dit zorgt ervoor dat je product automatisch weer terug zakt naar zijn originele positie op de resultaten pagina.

Ik zie geen veranderingen aan mijn product pagina?

Dat klopt! Boostjebol e matig aan het werk gaat. Jij ziet er zelf dus vrij weinig van, maar de zoekmachine van bol.com ziet grote verschillen in de code die achter jouw producten zit. Door aanpassingen te doen in de code zal deze jouw producten een stuk aantrekkelijker vinden.